Dance dance like it's ......



Detta är vad jag bor i numera typ, min absoluta favvokomb. av leggings och kofta.
Idag är jag vaken hejdlöst tidigt för jag hade tvättid nu vid 07:00 och sedan inväntar jag vaktmästaren som kan komma mellan 07:30-18:00.
Men.. detta ger mig ju exktra mkt tid att plugga. Jippi :)
Längtar till slutet av denna vecka. Juluppehållet är nära nu.

Jag kunde då inte sova inatt. Onödigt.

Hur jag fick ett ögonblick av din skönhet.



<3

... get inked.

För mig finns det inget snyggare en tatueringar, för vissa finns det inget fulare.
Jag längtar tills det är tisdag :) Även om jag inte har speciellt mycket pengar hoppas jag att det kan bli början på ett nytt motiv iallafall.



Imorgon är det äntligen fredag.. först har jag en tenta att få U på sedan åker jag hem till vimmerby. Väl hemma blir det att ta ut håret (hoppas jag), ta långa promenader, prata med farbror och jag hoppas att jag får köpa souvlaki från Monte Carlo.. finns fan inget godare!



"Allting har sin tid...."

... och det är viktigt att man har med sig bibeln!

Kan ni gissa vem som INTE hade med sig bibeln: jag.. naturligtvis. Jag vet inte hur många gånger han sa det och tittade bort där jag satt.. men ärligt.. jag var faktiskt online på bibel.se och kollade där.. Jag tänkte säger han något visar jag honom skärmen ha ha.

Tenta på fredag. Om ett mirakel sker fixar jag den. Sällan sker mirakel.. det känns som my numbers are up eller något.. för många godkända tentor nu utan fail.. leder till fail för mig..

Idag syndar jag med julskum.

RSS 2.0